Ünnep van.

Karácsonyi akciós borcsomagok a Pajzos és a Megyer pincészettől!

Hogy megkönnyítsük a választást idén is összegyűjtöttük a biztos pontokat az ünnepi asztalra. A válogatásban mindenki megtalálja kedvenc palack borát, legyen az édes vagy száraz borkülönlegesség.

Ha még nem tudod, mit vegyél karácsonyra ezek a válogatások biztos elnyerik majd tetszésedet.

Kedvezményes borcsomagok a Pajzos és Megyer pincészettől:

 

Lire la suite : Ünnep van.

Kertészeti munkagép beszerzés a Pajzos Zrt-nél - 1826796432

A Kedvezményezett neve:                            Pajzos Termelési És Kereskedelmi Zrt.

Pályázati felhívás neve, kódszáma:              Kertészet korszerűsítése – kertészeti gépbeszerzés támogatása VP2-4.1.3.5-16

A projekt címe:                                              Kertészeti munkagép beszerzés a Pajzos Zrt-nél

A projekt azonosító száma:                           1826796432

A szerződött támogatás összege:                  7 016 148 Ft

A támogatás mértéke:                                   50%

A projekt tartalmának rövid bemutatása:   A beruházás keretében 2 db környezetvédelmi előírásoknak megfelelő vontatott LOCHMANN RAS 15/ 80 axiál ventilátoros permetezőgépet, 2 db Braun HZ 6 BV kultivátort egy jobb oldali és egy baloldali soraljművelővel, 1 db Braun Parapflug mélylazító készletet a Braun kultivátor vázhoz szerzünk be. A modern gépek beszerzésével növeljük kapacitásunkat, korszerűsítjük gépállományunkat, erőforrás-felhasználás hatékonyságunk nő, csökkennek a működési költségeink, javul a gazdálkodásunk eredményessége, a termékeink minősége, új eddig nem alkalmazott technológiát vezetünk be a gazdaságunkban. LOCHMANN RAS 15/ 80 permetezőgép 1600 l-es szőlőben is alkalmazható, korszerű technikai megoldásai optimális szórásképet, levélfelületi borítást és csepegés mentes, környezetkímélő, üzembiztos technológiát jelent. 25%-os vegyszer megtakarítás érhető el, a környezeti terhelésre, és a költséghatékonyságra pozitív hatású.

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:          2018. május 31.

 

Pajzos aranyérem az MTA Bora 2016 versenyen

 

 A Pajzos Tokaji Késői Szüretelésű Hárslevelű (2013) desszertbor kategóriában nyert aranyérmet az MTA Bora 2016 versenyen. Nagy büszkeség ez pincészetünk számára, hiszen a Hárslevelűnk egyedüli késői szüretelésű borként is remekül helytállt a mezőny aszújai között.

Köszönjük szépen az Akadémiának az elismerést!